BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, September 22, 2011

Top 30 Malaysia's Next Top Female Blogger 2011

Assalammualaikum ..

 

 

Selamat pagi buat para lalink yang hensem , macho , jelita , jelitup yang hebak hebak berada di atas muka bumi ini.. Pagi ni cuaca agak mendung seakan memberitahu betapa mendungnya mood MTT untuk memulakan tugasan sebagai pekerja yang paling malas pada abad ini..

Dengan penuh lemah gemalai dan lentok litup menggagahkan jua jemari untuk membuka laman bersawang muka buku yang telah di hupdate dengan rakusnya ke arah merosakkan bijik mata yakni bakal membelitkan bijik mata sekalian pemilik account..Ada cara nak kembalikan kepada yang lama (LINK) tapi, pagi ni dah jadi seperti sedia kala pulak yakni membelitkan bijik mata.. =..=”

Dengan kadar 1800km/sesaat MTT dengan rakusnya membuka blog muruk MTT bagi membersihkan sesawang yang ada setelah di tinggalkan semalaman.. Dan mendapati ada msg daripada Mr Sandra Azwan dan sejurus perkara yang di minta telah pon di lakukan MTT check email ..Tiba tiba seluruh bahagian organ dalaman badan seolah olah bersatu pada dan menyatakan hasrat ingin melompat terkinja kinja.. toinkkk toinkkk !

Rasa terkejut, terkesima dan terkedu pabila MTT telah pon di pilih dalam senarai Top 30.. Alhamdulillah …. taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,

 

Malaysia Next Top Female Blogger 2011 By Sandra Azwan

Top3

 

Kesungguhan beliau dalam bidang yang di minati memang tersangat lah terserlah , tersembol sembol sehinggakan meletusnya satu contest yang di anjurkan oleh beliau sendiri bagi memperluaskan lagi minat yang sedia ada dan membuka ruang kepada para female blogger.. Dan dan dan dan contest ini berkemungkinan besar akan di buat oleh Sandra Azwan pada setiap tahun jadi jangan melepaskan peluang yang terbentang luas untuk join contest beliau pada masa yang akan datang ya !

Pssssstttt ! Nebes pulak rasanya tak sangka dapat terpilih walaupon dalam Top 30 ini adalah satu penghargaan yang tak ternilai sepanjang MTT menerjunkan diri dalam bidang blogging.. Tiba tiba nak buat ucapan pulak di entri khas ni.. toinkkk toinkkk !

 

Tahniah juga buat ;

Namee Roslan dan Myra Vea

 

Dan tahniah juga buat 27 lagi blogger yang tersenarai dalam Top30 masih tak dapat di kesan..Hehe Excited juga nak tunggu list yang bakal di hupdate oleh Sandra.. Sesegera mungkin lah para lalink sekalian meng-check email kalian mana tahu anda salah seorang daripadanyaaaa ! ^^

Berjuta jutaan limau ais terima kasih buat Sandra Azwan !

 

 

 

Nota kecik : Tahniah untuk semua yang tersenarai dalam Top 30..Rasa nak senyum sampai ke malam ni.. Smile

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata ^^

 

Yang sedang terkesima ,

belog

30 Orang balas bebelan:

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

tetiba menyesal tak join..ekeke

~Kirin Selama Perak~ said... [MTT reply to this comment]

tahniah!
:)

Oshin said... [MTT reply to this comment]

tahniah sayam...oshin x terpilih la hahaha

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

tahniah .. ~

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

tahniah .. ~

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

tahniah .. ~

IBU GEBU said... [MTT reply to this comment]

tahniah! sesegera mungkin hapdet belog banyak2 ok!

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

semoga berjaya ya MTT. edy doakan MTT menang. =)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

wah...tahniah!
makin glamour lah MTT lepas ni...hehehehee

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

yippie yay! :D

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

tahniah MTT! :D

aRa ❤ aFiq™ said... [MTT reply to this comment]

wah.. tahniah :)

Lelord said... [MTT reply to this comment]

tahniah

AHMAD AFIQ said... [MTT reply to this comment]

tahniah

AIEN NOT ALIEN said... [MTT reply to this comment]

TAHNIAH ^_^"

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Lulu Caldina : Takpe Lulu after this every year SA akan buat :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@~Kirin Selama Perak~ : Mekasih KSP :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Oshin : Thank you sayam ! Takpe,next year boleh try lagi kankankan :)

Rahmah Ram Ram said... [MTT reply to this comment]

tahniah MTT

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Niena Pengembara Ilahi : Macehhh kak ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@IBU GEBU : Heee ~ Insya'allah :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Edy Ramanov : Terima kasih Edy ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Wahh tak nak glemer glemer sangat la kak Mas.. Hikhik

Macehhh kak Mas :')

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Namee Roslan : Thank you Nameera Roslan ! hehe :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@aRa ❤ aFiq™ : Macehh Ara :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Lelord : Macehh :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@AHMAD AFIQ : thank you ! :)

myravea said... [MTT reply to this comment]

Yey..tahniah jugak sygs! ;)

Add Remove Block said... [MTT reply to this comment]

tahniah ...owh nama panggilan cik Eyra ye ..aku fikir cik Laila .. baru tau ni ...:)

Sally Yatiey said... [MTT reply to this comment]

tahniah ;)

È