Bebelan Terbaru BeloG MTT

Saturday, October 29, 2011

MTT Online Shop : Product

Assalammualaikum dan selamat sejahtera..

 

 

Selamat bermalam hari , berpetang hari , berpagi hari buat sesiapa saja yang sedang memjulingkan bijik mata di blog MTT ini..Alhamdulillah akhirnya siap lah sudah blogshop yang di idamkan dari sejak mula berblogging.. Senyum lebar membasahi bibir ku ini..Cettttt !

Sememangnya dari awal berblogging niat untuk menjual barang online,cuma sebelum ni ruang tidak terbentang luas jadinya seharusnya lah menyekat dulu segala kemahuan yang ada sehingga ada peluang yang terbuka luas gedabak..

MTT akan cuba meng-hupdate apa saja yang termampu untuk menyenangkan sesiapa saja yang mahu membeli item dari blogshop MTT..Sebarang pertanyaan boleh la tinggalkan komen di ruangan komen ataupon terus bertanyakan di facebook MTT yang tertera besar gedabak di side bar..

 

MTT online shop

Klik sini ~~>> MTT online shop

 

Pengenalan :

Okay , di blogshop MTT tak boleh membebel panjang syok sendiri tak tentu hala tujuan kerana ianya adalah blogshop..Nak bebel panjang panjang MTT hanya lah di blog muruk ini..Sambung bab pengenalan di blogshop MTT, menjalankan operasi menjual gadget seperti handphone..Yang lain lain akan datang insya’allah akan di hupdate dengan kadar segera..

 

Cara meng-order :

Untuk membuat pesanan boleh la ke facebook MTT (Laily Qaisyirah) ataupon emailkan ke laily.qaisyirah@gmail.com

Device terkini untuk tempahan di buka :

  • Iphone 4s (Warranty by Apple)
  • Blackberry (Warranty Brighstar)
  • Samsung Galaxy Tab (Warranty by Samsung)
  • HTC
  • Ipad 2 (Warranty by Apple)
  • Ipod

 

 

Harga terjamin lebih rendah dari pasaran !! ^^

 

 

 

 

Nota kecik : Blog tersebut akan di update dari masa ke semasa

 

 

 

Terima kasih daun keladi , lain kali datang jenguk lagi ..

belog

11 Orang balas bebelan:

mas saari said... [MTT reply to this comment]

akaklah orang pertama akan order, tunggu loan lulus je ni!

moga blogshop MTT dapat ramai customer..heheheee

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

waaaa
bagusnye cek MTT ni
ada blogshop pulak ye
nk p tgk lah
hehehehe

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

wahwah..menarik nih !!! nak terjah dulu !!!:D

maszull said... [MTT reply to this comment]

assalamualaikum MTT...wah best la kalau ada yg berkenan boleh order...:)

IEQAH said... [MTT reply to this comment]

wahhh da ada bisnes online laa

Rtp Farra Arisha said... [MTT reply to this comment]

wah!! selamat maju jaya in whatever you do including menjayakan blogshop itu ;)

Pen Biru said... [MTT reply to this comment]

wah..dah jadi tokey skrang..tahniah..memang tgh riki cari hp baru..

ain dzaya said... [MTT reply to this comment]

sony ericson jenis2 xperia ada tak?




di tag di sini

http://aindzaya.blogspot.com/2011/10/soalan-cepu-mas-antara-blogger.html

adakah anda sempoi?hewhew

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

satu usaha yang sangat bagus , good luck ok dearrrr....

NGoNgexz said... [MTT reply to this comment]

nak tanye, nape blh dpt rega lbh rndh dr pasaran? harga kilang ke?

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@NGoNgexz : Fon dari centre.. Murah sebab MTT tak perlu bayar sewa kedai :)

È