Bebelan Terbaru BeloG MTT

Tuesday, October 18, 2011

Owner blog SINAR RAUDAH (Amy Syaquena) dalam keadaan stabil

Assalammualaikum..

 

Amy

SMS yang MTT terima daripada Amy 24/10/2011 , 4.45 petang

 

Seperti yang kalau ada yang tahu Amy Syaquena owner blog Sinar Raudah telah pon di masukkan ke wad akibat demam denggi.. Ujian darah beliau positif akan tetapi keadaan beliau semakin stabil..Demam beliau pon dah berkurangan cuma badan beliau masih lagi ada kesan bintik bintik merah dan masih sakit sakit badan..

Cuma beliau juga masih di tahan di wad USM..

MTT dapat tahu tentang penyebaran berita palsu ni pon setelah dapat SMS daripada Amy sendiri,Amy minta MTT double check di blog nya sama ada benar atau tidak ramai yang telah menerima berita palsu tersebut dan memang ianya benar kerana ada seorang makhluk Allah yang tak bertanggungjawab telah menonjolkan diri sebagai ANON dan meninggalkan komen seperti berikut di beberapa entri blogger..

 

Untitled

Komen ni MTT dapat dari salah satu komen entri di blog seorang blogger..

Berita ni sama sekali tak benarrr !

 

Tujuan entri ni di hupdate adalah kerana ada suara suara mereka mereka yang tidak bertanggungjawab telah menyebarkan berita tentang kematian Amy..

Untuk pengetahuan blogger blogger yang mengenali Amy Syaquena a.k.a owner Sinar raudah beliau masih lagi bernafas di atas muka bumi ini dan tolong hentikan menyebarkan berita tentang kematian beliau..

Doakan beliau cepat sembuh yerrr !

 

 

 

 

 

Nota kecik : Berita tentang kematian ni bukan perkara yang main main.. ^^”

 

 

 

Terima kasih membaca

belog

15 Orang balas bebelan:

||aLeaSaRa|| said... [MTT reply to this comment]

yelah,sis cuba google mesti dah ramai blogger yg prihatin dah sebarkan kes ni...semua terkejut dan harap dibetulkan kembali kenyataan ttg sis amy :)

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

alhamdulillah =]
lega cek MTT buat entri ni
nak sgt tawu ttg kesahihah keadaan akak amy ni..
aduhaii
sape la buat cite tu aihh...

semoga akak kembali sembuh dgn sempurna..=]

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

semoga Amy cepat sembuh :)

PinkUmmi said... [MTT reply to this comment]

Alhamdullillah...lega hati dengar...
kurg ajar betul org yang menyebar fitnah tuh...geram betul la.....
sape blogger ina tuh?

IntaNBerliaN said... [MTT reply to this comment]

MasyaAllah.. macam2.. bab2 mati ni xleh wat main2.. adusss

smg amy cpt2 sembuh!!

BEN ASHAARI said... [MTT reply to this comment]

hurm.... tak tau pasal isu ni pon.. hurmm..

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

ade jugak orang wat berite gitu?aoyi..semoga amy cepat sembuh..

Aku Ibu Muda said... [MTT reply to this comment]

huhuuuuu

sebab tu confuse...kebanyakan komen tu semua anon dan tanpa nama

Cik Eka said... [MTT reply to this comment]

alhamdulilah..semoga dia cepat sembuh..
apelah.pasal mati bukan benda main2....

kayrul-shah said... [MTT reply to this comment]

salam kenal...kayrul ada baca dari satu blog pasal penyebaran berita palsu tue..rasa terkejut sangat. Malam nie check sekali lagi blog untuk sahkan, alhamdulillah kak amy dari sinar raudhah makin pulih. Geram pun ada kat cik anon yang sebarkan berita palsu macam tue...semoga kak amy cepat sembuh

eelobor said... [MTT reply to this comment]

semoga Amy cepat sembuh.... semua pakat2 kita doakan untuk kesejahteraan antara sesama kita

Citarasa Rinduan said... [MTT reply to this comment]

sebenarnya kak ayu pun hairan.. siapalah yang sebarkan berita...
kak dapat tahu dr sahabat blogger..

kak buat entry jam 2 setengah petang,
bila kak online semula sebelum solat maghrib..
subhallah.. ramai yang kata amy dah tiada...

mujur kak ada FB dia, walau kak rasa sangat sedih tetap nak kompomkan kebenaran..
dik kalau ada no telefon amy, bagi k.ayu ya
email ke umairahayu@yahoo.com, amy ada no hp kak, tapi dia belum beri kak no hp dia lagi..

semoga amy cepat sembuh

aanie said... [MTT reply to this comment]

alhamdulillah....
sape la yg sampai ati cakap camtu kat amy...sy mulanya terkejut gak...nape la nak main2 cite camni...
thanx mtt sb dah confirmkan cite ni...

YanaMIB said... [MTT reply to this comment]

kurang ajar kut anon tu..ni mmg kes naya tahap dewa dah ni..hurmm terkezut kut tgk org update ty ty btol ke kak amy tu dh xde? naseb dpt tau MTT mcm ada contact dgn kak amy..tu ty trus semlm..mcm xpuas hati lak tiba2 ada brita mcm tu..klu btol mesti ada cara yg elok ia disampaikan..hurmmm~

smoga kak amy tabah dan cpt sembuh ye.. =)

tiefazatie said... [MTT reply to this comment]

alhamdullilah...moga kak amy cpt sembuh yaa..
ifa pun terkejut nie ble dpt tau pasal benda nie..

È