BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Monday, October 24, 2011

Owner blog SINAR RAUDAH (Amy Syaquena) dalam keadaan stabil

Assalammualaikum..

Amy

SMS yang MTT terima daripada Amy 24/10/2011 , 4.45 petang

 

Seperti yang kalau ada yang tahu Amy Syaquena owner blog Sinar Raudah telah pon di masukkan ke wad akibat demam denggi.. Ujian darah beliau positif akan tetapi keadaan beliau semakin stabil..Demam beliau pon dah berkurangan cuma badan beliau masih lagi ada kesan bintik bintik merah dan masih sakit sakit badan..

Cuma beliau juga masih di tahan di wad USM..

MTT dapat tahu tentang penyebaran berita palsu ni pon setelah dapat SMS daripada Amy sendiri,Amy minta MTT double check di blog nya sama ada benar atau tidak ramai yang telah menerima berita palsu tersebut dan memang ianya benar kerana ada seorang makhluk Allah yang tak bertanggungjawab telah menonjolkan diri sebagai ANON dan meninggalkan komen seperti berikut di beberapa entri blogger..

 

Untitled

Komen ni MTT dapat dari salah satu komen entri di blog seorang blogger..

Berita ni sama sekali tak benarrr !

 

Tujuan entri ni di hupdate adalah kerana ada suara suara mereka mereka yang tidak bertanggungjawab telah menyebarkan berita tentang kematian Amy..

Untuk pengetahuan blogger blogger yang mengenali Amy Syaquena a.k.a owner Sinar raudah beliau masih lagi bernafas di atas muka bumi ini dan tolong hentikan menyebarkan berita tentang kematian beliau..

Doakan beliau cepat sembuh yerrr !

 

 

 

 

 

Nota kecik : Berita tentang kematian ni bukan perkara yang main main.. ^^”

 

 

 

Terima kasih membaca

belog

35 Orang balas bebelan:

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

doakan dia cpt smbuh.

missbby said... [MTT reply to this comment]

TQ FOR THE INFO..WILL SHARE THIS INFO..SANGAT TAK BAIK ORANG YANG CAKAP AMY DAH MENINGGAL NI LA..

NM02 said... [MTT reply to this comment]
This comment has been removed by the author.
NM02 said... [MTT reply to this comment]
This comment has been removed by the author.
NM02 said... [MTT reply to this comment]

mengapa berita sebegini jadi mainan oleh org yg tidak bertanggungjawab..

mmg terkejut dengan datangnya komen dari sorang blogger, seterusnya ada juga komen sebegitu dalam n3 saya.

moga sape yang buat kerja tak elok ni, mendapat keampunan dariNya

moga amy cepat pulih. kirim salam pada dia nnt ye

aRa ❤ aFiq™ said... [MTT reply to this comment]

smoga dia cpt sembuh.. sapa la yg sebar an berita ta btol 2..

Munna said... [MTT reply to this comment]

bnda cmni pun ada nak buat main2. hope amy cpt sihat.

mynameismy said... [MTT reply to this comment]

mcm ni pnye orgpn ade..-.-'

Dylla Abas said... [MTT reply to this comment]

kes meninggal dunia pun orang boleh buat main..?? hmm..agak tak beradap kot..

Elih Japahar said... [MTT reply to this comment]

Sungguh tidak bertanggungjawab si anon itu...hermm...semoga Amy cepat sembuh

Rozuan Ismail said... [MTT reply to this comment]

semoga cepat sembuh untuk dia

SURIA AMANDA said... [MTT reply to this comment]

MASYALLAH..MAAFKAN SAYA..DAPAT BERITA TUH TADI TERUS BUAT ENTRY..TAPI DAH DELETE....SAPA YANG JAHAT MULUT TUH? PERKARA HIDUP MATI BUKAN BOLEH DIBUAT MAIN..

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

eh sapa tu ?? jahatnya. apa faedahnya. atau dia tersilap info??tapi jd anon apehal??

diana said... [MTT reply to this comment]

siapa la yang berniat jahat nih..
cuba la buat benda yang berfaedah sikit..
geram betul orang gini..

Eera Shera said... [MTT reply to this comment]

terkejut.nasib kak amy tak pape. moge die cpt sembuh

PinKy MoMMa said... [MTT reply to this comment]

pulakkk..main main lar diaorg ni..
doakan amy smakin sihat ;)

Diyana said... [MTT reply to this comment]

series teruk main2 kan berita kematian.Teruk betul

semoga tuan blog itu cepat sembuh .Amin

maszull said... [MTT reply to this comment]

assalamualaikum MTT...nape ada yg suka ambil kesempatan kn....cian nyer...:)

iMBobo said... [MTT reply to this comment]

semoga beliau cpt sembuh..

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

ish tak bek sebar kan benda yg tak sahih kan.. semoga amy cepat sembuh

mas saari said... [MTT reply to this comment]

dia ingat berita kematian ni main2 ke? sahkan dulu betul ke tak barulah sebarkan..

doakan Amy cepat sembuh dan sihat seperti sediakala!

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

Astaghfirullahalazim... tggalkan komen cenggitu blh menyebarkn berita palsu... moga dia cepat smbuh

Liza said... [MTT reply to this comment]

Ada yg cuba menangguk air keroh..

Semoga Amy cepat sembuh.

nurkaloi said... [MTT reply to this comment]

wahhh melampau laa tuh
ptutnye doakan kebhagiaan sis amy
lain pulak jd nye haih sape laa manusia uh

aNaYaNa said... [MTT reply to this comment]

semoga orang yang menabur fitnah tu mendapat balasannya kelak..hope k.amy akan cepat2 sihat spt sediakala..tq info MTT..:)

-✿Ayu✿- said... [MTT reply to this comment]

moga kak amy cpt sembuh... mmg tak patut si anon tu... !

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

teruknya anon tuh.. tak elok la cakap org mcm tuh.. smoga amy cepat sembuh.. Amin.. :)

Rai said... [MTT reply to this comment]

laa..ye ke..mati2 ingatkan berita betul..apa pun alhamdulillah amy semakin sihat..semoga cepat sembuh..

munna said... [MTT reply to this comment]

terkejut juga bila dgr beita tu tadi ... nasib baik kat sini ada yg jawapan yg sebenarnya...tak baik betul si anon tu

puanbee said... [MTT reply to this comment]

kesian dia tengah sakit ade fitnah menular .. moga amy cepat sembuh !

BiNtaNg HaTi said... [MTT reply to this comment]

sungguh tidak bertanggungjawab itu org...semoga amy cepat sembuh...

Murni said... [MTT reply to this comment]

Comel gle blog! Cmne buat shoutbox popup tu? Cmne buat header blog yg bgerak tu. cntik la. ajar blh? tenkiuu...

Kak Yatie said... [MTT reply to this comment]

Ya Allah...ada juga yang suka buat berita palsu ni..tak bertanggungjawab langsung

akak doakan semuanya selamat Amin

d0d0l said... [MTT reply to this comment]

even x kenal, sbg org Islam kena mdoakan yg baik2 thadap saudara Islam yg lain. semoga sembuh spt sedia kala. btw, x pasti sm ada cara nie bkesan atau x. sblm nie pernah kena denggi tp x kritikal. just minum air ECPI saja stiap masa. yg penting usaha, selebihnye kita tawakal pd Illahi. dia maha penyebuh sgala penyakit;)

ieda said... [MTT reply to this comment]

astarfirullahhh !
memang ANON nie x der kerja lain ..
ish2 .. tobat2 lahh wehhh

alhamdulillah amy semakin sembuh
risau sgt2 ..

È