BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, October 12, 2011

Pokok keluarga kecil yang bakal bercambah

Assalammualaikum ..

 

Selamat ber-tengah hari , berpetang hari , berpagi hari dan bermalam hari untuk kamu kamu kamu semua..(Asyik guna ayat sama sampaikan dah nak termuntah nak menaip..toinkkk !) Alhamdulillah perot tersayang masih lagi kelaparan tahap chipmuck monster gara gara cuma berbekalkan milo panas sesedot dan juga beberapa keping roti bakar.. (Beberapa keping pon lapaq ketaq lagi.. =..=”)

Hari ni dengan muka toyer ngalahkan Mat Toyer yang salu dok melepak kat kedai kopi Nek Jah akibat pepagi buta lagi dah mem-beliakkan bijik mata ke Jabatan Pendaftaran Negara menukar cip ic Mista Tunang yang telah pon luput di mamah usia.. Tak ada kualiti kankankan? Asyik tak boleh nak membaca jer Cip nya , buta huruf betui .. Hakkktuihhh !

Sedang enak duduk bercengkerangma dengan mama tersayang dan Mista Tunang sementara menunggu giliran tiba sambil tu la mata ni sebok nak membaca artikel artikel yang terlekat di celah celahan gigi dinding di kaunter berdekatan dengan kawasan setempat.. Tertarik dengan satu artikel tentang MyKid..

Kepala hotak dengan kadar sesegara 1800km/sesaat melayang layang dan terkenang kenang bahawasanya kurang sebulan lagi akan ada lah pertambahan dalam ahli keluarga MTT dengan seorang bayi chomel yang bakal di lahirkan yakni zuriat abang MTT.. toinkkk toinkkk !

 

    SAM_0392MiMiE_MY_

Dari belakang ramping kankankan.. Kata orang tua baby lelaki kalau ramping.. ^^

 

Sila saksikan gambar rajah di bawah ;

Famili Tree

Lama kemain dah tak buat famili tree gini , rindu pulak nak duduk atas kerusi sekolah.. =..=”

 

Sangat kecil lagi kerdil ya keluarga MTT , cuma ada seorang kakak , seorang abang dan seorang ehhh tak ada seorang dah , yang ketiga adalah MTT yang suka membebel syok sendiri kat blog muruk ni haa.. =..=”

Tapii tapii tapii MTT mempunyai seorang cousin merangkap teman 24jam menemani kemana saja yakni Miss Cousin a.k.a Cik Katek , blog dia berabad dah berusang kalau nak p jenguk p la .. Klik SINI ..

Pada detik dan saat ini wife abang MTT merangkap teman MTT dahulu kala katopnya sedang sarat mengandung 8 bulan , kurang sebulan lagi maka akan lahir lah seorang cucu bagi kedua ibu dan bapa MTT .. Jadi Nenek & Atok dah mama dan abah nanti..

Keluarga yang kecil namun masih bersyukur kepada yang berada di atas kerana masih mempunyai keluarga walaupon hanya tigapat kerat.. Mereka mereka yang tak ada keluarga tu lagi la berduka lara hati berserta hempedu mereka.. Tolak campor bahagi darab sama dengan MTT masih bersyukur..

 

Iklan : Entri ini di taip dengan penuh keterujaan yang tak sabar nak bergelar Mak Uchuuuu ! ^^

 

 

 

 

 

Nota kecik : Sama sama doakan semoga selamat semuanya yaa ! Aminnnnn ..

 

 

 

Terima kasih membaca smapai juling bijik mata .. ^^

Mak Uchu yang eksaited ,

belog

14 Orang balas bebelan:

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

Tahniah MTT bakal dapat anak buah..tumpang gembira dan masih menunggu saaat itu huhuhu~

Eera Shera said... [MTT reply to this comment]

mak ucu yg comel..hee

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

weheee, eh tengok perut pregnant tu macam baby boy je tu. :P eh yeke? lor, mtt anak bongsu rupenyee :D

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

eksited kemain ha MTT..eehee

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

laaa..cik katek tu kazen rupenya.

hehe
have a good day.

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

3 beradik je ... :D

PinKy MoMMa said... [MTT reply to this comment]

alahai dak boy nak ada anak dah huhu..dulu tengok kecik je main main ngan adik akak huhu..

Elih Japahar said... [MTT reply to this comment]

Amin....semoga cepat bergelar Mak Uchuuu haha..:)

Kathy Tuah said... [MTT reply to this comment]

sabar mak uchu ^^

Rtp Farra Arisha said... [MTT reply to this comment]

u seem very excited to get new anak sodara..hehe.
mudah2an semuanya bakalan baik2 sahaja :)
salam buat semua family disana yah, pretty :)

maszull said... [MTT reply to this comment]

salam MTT...tahniah yer bakal dpt anak saudara yer...mak uchu yg cute...:)

maszull said... [MTT reply to this comment]

salam MTT...tahniah yer bakal dpt anak saudara yer...mak uchu yg cute...:)

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

eh2 sama lah.. nak dapat anak buah..
tp MTT dapat dulu..

ai MAKCU.. hehehe

mas saari said... [MTT reply to this comment]

sukanya ni mak ucu ni nak dapat anak buah...heheheheee

È