BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, October 13, 2011

Takot² kalau bertukar jadi Otomen Taro

Assalammualaikum..

 

Semakin lama semakin menurun jatuh merundum mood nak meng-hadap blog muruk ni 24 jam.. Sebab sebab sebab sebab .. Err semuanya gara gara internet yang lembap kemain rasa dah tak larat dah nak bawak bertendang , menendang , makan kueh teow kungfu tok sah cakap lah.. Siyes penat dah nak layan tahap kelembab-an yang amat lah dasat .. =..=”

Jangan kan kata nak blogwalking , nak bukak dashboard sendiri pon kemain malu malu sepot sedod lagi nak loading ..Katanya nak bertukar dengan kadar segera mungkin kepada syarikat telco ini ,

 

 

Tapii sampai ke hari ni dah nak masuk nampulohlapan ratos bulan dah tak jugak datang masangnya dengan rela hati tanpa paksaan dari kuasa sakti otomen taro.. =..=”

Perkara begini memang tersangat lah membimbangkan.. Mana taknya , MTT dengan rasa keterujaan nak membalas segala jenis kunjungan dengan eksaitednya tiba tiba loading malu malu biawak pulak ! =..=”

Tu belum masuk lagi blog yang mempunyai khazanah khazanah yang bernilai seperti :

  • Lagu auto play
  • Gambar belambak kemain  (Chomel chomel belako)
  • Widget katun otomen taro
  • Jam dinding pada blog

 

Banyak kemain la kalau nak di listkan kat sini .. Kena pinjam jemari kaki nak sambung membuat penyenaraian.. Hakktuihhhh !

Tapii tapii tapiii dan akan tetapi ya , entri ini adalah bukan ber-baur kutukan ataupon penghinaan buat mana mana blog yang ada terselit apa yang MTT nyatakan di atas tu,entri ni MTT keluarkan secara drastiknya dan yang pasti bukan plastik surgeri adalah kerana ingin memohon ampun maaf bersempena dengan Hari Raya Haji yang bakal tiba tak lama lagi..

Tak tak takkkk , nak mintak maaf sekiranya ada mana mana kunjungan yang masih belum MTT balas , jangan kata nak balas nak tepekkan bijik mata membaca entri pon loading tak habes habes sampai bawak keesokan harinya.. (Nampak nor nipunyerr.. =..=”)

 

Iklan : Macam macam hal dunia sekarang –> SINI

 

 

 

 

Nota kecik : Turun naik emosi dalam kehidupan sesuatu yang normal kankankan ? =..=”

 

 

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata ..

Yang kekesalan ,

belog

8 Orang balas bebelan:

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

Alahai siannya tapi betul la kalau internet slow memang mood pun jadi slow jugak..

UYC said... [MTT reply to this comment]

hahaha khazanah2 terbaekkk :D sy guna umobile 42mb laju owwww :D

sabo jela ye MTT

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

speed internet ni really really menganggu mood nak blogging kan.
hmmmm.

have a good day..

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

hehe biasa la tu...tp turun atau naik wajib akak singgah ke sini walau xmeninggalkan kesan tapak2 seleman

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

kenapa servis diorg sgt lmbt eh.. :( em tp kalau pakai broadbnd celcom..laju juga laily...yg tm98 tu.

Freaky said... [MTT reply to this comment]

saya suka lawat blog yang banyak gambar khazanah. boleh cuci mata. LOL

❤ lovelymasha❤ said... [MTT reply to this comment]

akak pakai tmnet setakat ni servis dia mmg bagus...hehe

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

hahaha yien on9 kat office jer..laju jer memanjang :) hahaha

ini mengajar tahap kesabaran kita..huhu

meh bg paswoord blog MTT kat yien, biar yien jer update entry yg merepek kat blog MTT hehehe

È