BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Tuesday, October 4, 2011

Serius , rasa ini tak tergambar (!)

Assalammualaikum ..

perhentian

Selamat ber-tengah hari serta selamat berjimba jima jembol bersama blog kesayangan kamu kamu kamu dan kamu semua yang kacak , jelita jelup .. toinkkk toinkkk ! 3 hari tak menjengahkan muka di hadapan lappy terasa bagaikan bertahun lamanya meninggalkan blog muruk ni.. Hakktuihhh !

Ke-eksaited-an semakin terasa dalam lobak sanubari yang paling dalam tak terselam.. Eksaited kemain tak tahu nak gambarkan sebab munasabahnya besok malam MTT akan bertolak untuk berjimba jembol di Pulau Perhentian sehingga lah pada hari Sabtu..

Jelas dan terang tergambar jika dapat di imbas semula dalam entri yang lepas ( LINK ) namun begitu , pada saat saat akhir untuk memulakan operasi terkinja kinja tahap chipmuck ini ada juga terasa berat hati nak meninggalkan Kuala Lumpur yang penh dengan lumpur ini.. Cettttt !

Dah terasa macam nak beraya pon hado dah ni , dah siap sedia dah buat persiapan yang di tahap luar kebiasaan dengan menyediakan pemyenaraian yang rapi agar tidak ada satu benda pon yang di tinggalkan .. Beg tak usah lah nak di tayangkan di sini ngalahkan orang nak pergi bercuti setahun.. Hikhikhik ^^

Seharusnya penyenaraian yang rapi dan terapi di sediakan ;

 

  • Laptop
  • Burukband
  • Baju mandi
  • Kelengkapan diri
  • Kelengkapan ber-jungle tracking
  • Baju berjimba jembol

 

Sangat over kalau nak di nyatakan keseluruhan kelengkapan bagi menjulingkan bijik mata kalian kankankan..Perjalanan berkemungkinan akan bermula pada jam 10 malam (Rabu) menaiki satu kenderaan yang memuatkan seramai 9 orang makhluk yang chomel chomel.. toinkkk toinkk!

 

 

 

 

 

Nota kecik : Jadual aktiviti masih lagi dalam pembikinan.. Akan segera di sediakan bagi menjulingkan bijik mata kalian..

Nota kecikk : Apa pon doakan MTT selamat pergi dan sampai juga selamat pulang ya !

 

 

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^

 

Yang eksaited kemain ,

belog

24 Orang balas bebelan:

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

selamat bercuti ye...hati2

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

weeehuuu!
sonokny eoktober ni kan
selmt berjima jembol
bawa pulang ole2 siput2 ke
hehehehe
mudah2an
selamt pergi dan pulang =]

IEQAH said... [MTT reply to this comment]

wahh seronoknyee..
selamat berjimbaaa

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

Selamat bercuti dearrrr...

mas saari said... [MTT reply to this comment]

amboi tak sabarnya dia nak pergi pulau! jgn lupa hupdate cerita kat sana ye..

c genk bah ne said... [MTT reply to this comment]

selamat pergi dan balik ^^

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

azam said... [MTT reply to this comment]

selamat bercuti ye

gedek! said... [MTT reply to this comment]

bawak balik gambar banyak-banyak!

Raisya Haris said... [MTT reply to this comment]

take care sis MTT. hope you enjoy your time there (:

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

haa nasib baik broadbnd ada dalam list!! :D kalau tak lupa lagi :) hey selamat bercuti ya mtt. :) jgn lupa update pemandangan indah! hehe

Din Hilmi said... [MTT reply to this comment]

jangan lupe bawak windbreaker yer.. terengganu asyik ujan je petang2 sekarang.. ;)

Pen Biru said... [MTT reply to this comment]

slmt bergumbira..harap2 cuaca ok..sebelah utara ni hari2 ujan..

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mr.Baiz : Macehhh Baiz :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@aimie amalina : Hehehe Mesti la kan ! Amin :')

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@IEQAH : Kemain eksaited dah nie :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Amy Syaquena : Macehhh yunk :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Insya'allah kak Mas :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@c genk bah ne : Insya'allah :')

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@azam : Heeeee ! :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@gedek! : Itu adalah wajib Uncle ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Raisya Haris : thank you sayanggg ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Namee Roslan : Tu lah dah siap sedia masuk dalam list kalau tak nanti lupa lagi macam masa raya.. hehe Thanks dear ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Din Hilmi : Haaa tu la risau jugaa , ada kawan yang baru pergi Dungun last week cakap hujan sepanjang jalan =..="

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Pen Biru : Doakan selamat semuanya ya ! :)

È