BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, November 3, 2011

Perbualan : “Aku nampak sorang minah ni dengan blablablablaaaa..”

Assalammualaikum ..

 

 

Sejak duatigapat menjak meng-addicted-kan diri ke tahap chipmuck bersama blog muruk ni,kemain lagi kepala hotak yang senonet ni asyik nak mikirkan blog jer sehari sampaikan duapuluhlapanratos jam..

Kadang kadang tu sambil tengok cerita feberet abad ini yakni Cinta Elysa kemain galak lagi macam macam story kalau boleh nak di hadapkan untuk tontonan umum yang dah berlegar legar dalam kepala hotak nihh..Tapi kannnn oleh sebab munasabah macam macam hal yang nak kena hadap dalam realiti kehidupan ni membataskan MTT meng-hupdate dengan senang hati.. ^^”

Kadang kadang tu kalau sempat,sempat la memuat naikkan satu entri sehari untuk menjulingkan bijik mata para lalink sekalian,bila mana sampai mood tak sempat haruslah terbiar di hiasi dengan entri entri basi.. Sadis .. Sobbbssss !

Okay , cukup dah meraban sampai situ ..

Nak share something tatkala seorang blogger yang tak berapa nak berjaya ni di landa ke-bizi-an yang teramat dasat mana nak uruskan perihal kerja,mana nak uruskan blogshop yang baru mula nak beroperasi,mana tangan nak membebel tanpa mengeringkan air liur di sini..

Sampai dah naik bersepai sepai dah segala mood yang hado tu kadang kadang bila dah terlampau tak cukup kakitangan..Ini yang terjadi :

   Idea entri

 

 

Kalau perkara begini di kuatkuasa kan serta merta pastinya duit yang berkepok kepok dalam poket akan perlahan lahan di hakis oleh rakan dan taulan..Rasa nak tersembor air yang tak sempat nak di telan masa lunch tadi..

 

Moral of the story : Kalau nak berbual dengan rakan then serta merta dapat idea,silakan jangan beritahu beliau..

Iklan : Jangan lupa ke blogshop MTT, kamu kamu dan kamu semua boleh dapatkan harga gadget terkini dengan harga yang lebih rendah dari pasaran !!

Klik sini ~~>> MTT online shop

 

 

 

 

 

Nota kecik : Kata orang ilmu dan idea yang ada dalam kepala tak elok sipan sorang sorang,elok di kongsi bersama.. toinkkk toinkkk !

 

 

 

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^

 

belog

22 Orang balas bebelan:

Oshin said... [MTT reply to this comment]

ha tau takpe...kalau rasa nak buat entry pasal cite kawan tu jangan bagitau kat die haha

mas saari said... [MTT reply to this comment]

betullah MTT! akan kadang2 bila borak ngan member terus terfikir yang cerita tu boleh buat entri... hehehee

cik Ida said... [MTT reply to this comment]

hehehe.. ida pon selalu wat camtu.. after that dorang komen face to face.. jangan tak tau my office mate suka sekodeng myblog.. thats why kena guna bahasa yang berhemah cket.. *toink!

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

hahaha
macam selalu berlaki kat yien ngn kawan2 jerk..

eh2 itu bukan perbualan kita ker???hahhaha

PinKy MoMMa said... [MTT reply to this comment]

wahh adik bisnez pulak skrg ni..nak gi terjah sana lar..toinnnk toinkkk hehehe

BERT said... [MTT reply to this comment]

ehhehe memang... kadang2 dari perbualan pon boleh datang idean kap apdet belog.. haha selalu saya dapat macam tu la kihkihkih

aNaYaNa said... [MTT reply to this comment]

kongsi jangan tak kongsi laily..:)
yup cinta elysa tuh citer febret..hehe

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

laily!! sgt betul lah. namee tanya kakak namee n adik..wey korg ada idea apa2 tak, bgtau aku. aku nk update blog ni...haha.pastu dorg minta upah. ciss. takyahlah macam tu. namee membaca je lepas tu untuk cri idea. tp idea slau kering gak..hmmm ;''(

JIJI YU said... [MTT reply to this comment]

mueheh..kat memane pon leh tapau idea..

Rtp Farra Arisha said... [MTT reply to this comment]

HAHAHAHAHAHA entri ini pun full of lessons :)

Isteri Encek Bard said... [MTT reply to this comment]

hihihihi kan best kalau ada tempat mencari idea

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Oshin : Tu lahh, tak pasal pasal kena bayar pulak.. Hehe :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Melalui perbualan dengan orang sekeliling kita dapatkan idea kankankannn :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@cik Ida : Wahh bahaya kalau orang office stalker cm gitu.. :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@ir yien 9897 : Alamak sayangg ! Jangan kantoikan :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@PinKy MoMMa : Baru nak mula kak..Berjinak jinak cari tapak :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@BERT : Tak yah pening pening nak fikirkan.. Tapi akdang kadang pening gak :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@aNaYaNa : Selalu tak sabar nak tunggu hari Selasa ! :(

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Namee Roslan : Kadang kadang idea ada..Mood nak olah ada dengan tak ada jer kadang buat kita jadi bllur :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@JIJI YU : Kannnn :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Rtp Farra Arisha : Kemain lagi ketawa besar :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Isteri Encek Bard : Tu lahh,tak yah nak feningkan kepala :P

È