Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, January 4, 2012

Tahun baru umur baru :’)

Assalammualaikum.

 

 

 

Puas dah bercuti sakan,kemain lama lagi sampaikan terasa malas tahap chipmuck monster nak mulakan kerja hari ni tapi tapi tapi tahun baru,azam baru,umur baru,harus lah mencekalkan hati yang tak berapa nak cekal untuk merajinkan diri yang sememangnya pemalas tak hengat nih. Hakkphuihhh !

Tak terlambat lagi rasanya nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2012 kepada para lalink. Semoga tahun ni kita semua akan lebih di rahmati dan lebih berlipat ganda usaha berbanding tahun tahun yang sebelum ni. Dan dan dan,selamat hari ketua-an buat MTT. Hihikss ! Tambah lagi 1 angka umur di tahun baru. Alhamdulillah masih di beri kesempatan untuk bernafas di atas muka bumi ini.

 

kek

Lokasi : Rumah mama tersayang - Mista Tunang belikan kek cekelat secret banana. Super duper shetap ! ^^ ♥

 

Terima kasih pada semua yang wish birthday MTT di facebook dan terima kasih pada mama Maszull yang sudi buatkan entri mengucapkan selamat hari lahir untuk MTT (LINK) ,dan jugak si manis Emma Eshya yang sudi selitkan ucapan selamat hari lahir untuk MTT (LINK) . Mekasih mekasih mekasih ! :’)

Entri ni nak ucap terima kasih jer. Nak merapu meraban kena hamek mood yang di tahap maksima dulu. Kalau mood sepoi sepoi bahasa ni ada juga yang merapu tahap tak masuk dek akal. Hihikss ! Mood bercuti masih lagi tak keluar daripada seluruh pelusuk badan. –.-‘

Korang semua dah join contest MyNewsHub? Belum ?? Klik SINI. Goodluck !!

 

 

 

 

 

Nota kecik : Alhamdulillah dah masuk tahun baru. Umur baru,azam baru. Azam? Errr :’)

 

 

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.

belog

41 Orang balas bebelan:

e.l.i.z.@ said... [MTT reply to this comment]

happy beday! umo brapa ni hihi

mas saari said... [MTT reply to this comment]

syoknya dapat kek besar! hehehe...

Innanie | Ariffin said... [MTT reply to this comment]

selamat ulang tahun..


aduh mengidam pulak nak makan kek coklat banana tu... sedapnya!

Cikpuan rara said... [MTT reply to this comment]

ohhh tutup umur tu eh.hehehe.hmm kite pon dh tambah lagik setahun.huaaaaa.mtt tukar lah shotbox pakai fibox.

maszull said... [MTT reply to this comment]

assalamualaikum MTT...moga semuanya yang diingin kan pada tahun ini dimakbulkan Allah yer...:)

Azar Azlan said... [MTT reply to this comment]

kek tu dah habis ke? HEHE

slumberdek said... [MTT reply to this comment]

hapy besday faezah elai... tetiba kan. muka hang macam muka faezah elai ek pun.

syiela said... [MTT reply to this comment]

selamat hari lahir :)

cik najihah said... [MTT reply to this comment]

sonok la dy dpt kek besa hihi

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

eppy bezday kakak :)

KAMIHIDUP said... [MTT reply to this comment]

selamat!

Semut Senyum said... [MTT reply to this comment]

selamat meningkat usia! moga makin tabah, n makin cun! =)

BiNtaNg HaTi said... [MTT reply to this comment]

hepy besday MTT...semoga dirahmati Allah selalu hendaknya...^_^

Akulah Pak Lan said... [MTT reply to this comment]

Tak tau pun birthday mtt bila. Tak sempat nak stalk. Anyway HB

Rtp Farra Arisha said... [MTT reply to this comment]

happy birthday to you once again, darla. may you live happily ever after!!! ;)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@e.l.i.z.@ : Thank you ! Umur tipu 18tahun :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Sampai hari ni tak habes lagi kek tuh. Hehe :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Innanie | Ariffin : terima kasih dear. Meh datang rumah :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Cikpuan rara : Mesti lah bertutup. Hihiksss :P

Internet slow lah yunk. Memang niat nak guna fibox tuh :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@maszull : Wasalam Mama Maszull. Amin insyaAllah,terima kasih :')

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Azar Azlan : Tak habes lagi sampai hari ni. Hehe :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@slumberdek : Errr Faezah Elai? Haha Tak sama lahhh :P Terima kasih :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@syiela : Terima kasih :')

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@cik najihah : Seronok sampai tak terhabes :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@ir yien 9897 : Terima kasih sayangg :P

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@KAMIHIDUP : Amin ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Semut Senyum : Amin ! Terima kasih :')

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@BiNtaNg HaTi : Amin amin amin ! Terima kasih :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Akulah Pak Lan : Birthday MTT 2 Januari :) Terima kasih :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Rtp Farra Arisha : Thanks once again dear sweety ! :)

Rozuan Ismail said... [MTT reply to this comment]

selamat tahun baru MTT!!dah wish 2 kali.hoho

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [MTT reply to this comment]

happy birthday! wah sambut birthday sekaligus sambut tahun baru lah ni!
semoga mendapat banyak rezeki dan kebahagiaan dalam tahun ini!

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

weee
lagik skali nk wish epi besday
kikiki :))

ehem
asal kek sy anta tu dh bertkr kaler
kikkiki :p

echa takashimaya said... [MTT reply to this comment]

happy belated bday.may Allah bless u :)

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

happy birthday laily..:) semoga laily bahagia dan dipanjangkan umur. kahwin cepat :D sy nk dtg :)

Nalisa Syahira said... [MTT reply to this comment]

huyyo hoyyo , haha , awl nye birthday .

Suhami Ahmad said... [MTT reply to this comment]

amboih...yang ke berapakah ittew?

Miss Nadya said... [MTT reply to this comment]

happy bufday kakak....wah...bestnyer dapat kek...nak jugak.:)

gedek! said... [MTT reply to this comment]

Happy 'bird' day

kotak tu jangan lupa hantar pusat recycle okeh?

think green!

nuyui a.k.a miss YUI said... [MTT reply to this comment]

slmt thn bru dear..n hppy blted brthday ea..

Norlida Ramli said... [MTT reply to this comment]

selamat taun baru n selanat hari lahir :)

È