BEG KURSUS/BEG GALAS

NAK CANTIK?

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Tuesday, February 21, 2012

Setelah sebulan 3 hari meninggalkan blog muruk

Assalammualaikum.

 

blog

 

Tak tahu nak mula kan dari mana dah ni. Belum pon bukak lagi windows live writter ni tadi tapi bibir dah tersenyum senyum dah sebab munasabah betapa ianya ingin menyatakan bahawasanya hati ni memang terkinja kinja sangat dah tak sabar nak hupdate blog muruk ni.

Terima kasih dan maaf pada yang sudi berkunjung walaupon kunjung balas tidak di laksanakan dengan kadar segera. Terima kasih juga yang bertanya kan khabar di facebook,sms, terharu jiwa raga ni,tersusuk susuk sampai kebelakang tak terkata punya terharu.

Sedar tak sedar dah sebulan 3 hari MTT langsung tak menjenguk apetah lagi nak bukak bagi menjalankan proses membersihkan segala jenis sawang yang telah pon menyelaputi blog ini. Kasihan,di tinggalkan sepi berusang tak berteman. Hakphuihh !

Niat hati tu memang lah nak jugak story mori segala jenis apa yang dah terjadi,bakal terjadi mahupon dah pon berlalu pergi tapi tapi tapi masa yang ada sekarang ni sangat sangat sangat terhad untuk menghadap blog muruk ni.

Alhamdulillah ada satu tapak baru yang bakal di mulakan dalam alam pekerjaan akan tetapi sedih dan terpilu sebab munasabah lepas ni dah tak boleh nak hadap selama lapan belas ratos juta kali sehari di sebabkan komitmen kerja.

Dan insyaAllah akan adanya pengumuman tentang sesuatu yang bakal berlaku di hari akan datang. Cettt ! Sedar tak sedar sambil membebel tanpa mengeringkan air liur ni banyak pulak statement yang bajek macam ada orang yang nak tahu kisah kehidupan kann. Hakphuihh !

Takpe. Takpe. Takpe. Yang tak nak tahu boleh segera meng-klik button close tu dengan senang hati. Hikhik

Entri sepintas lalu ni just nak hupdate pada yang sudi sudi dan rajin bertanya tentang diri ku ini. Okay,sekali lagi MTT terharu tahap chipmuck monster. –..-

 

 

 

 

 

 

Nota kecik : Walau macam mana pon akan di usaha jugak untuk kembali bergiat aktif.

 

 

 

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata. ^^

belog

20 Orang balas bebelan:

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

Yaayyyy.
MTT kembali, toink toink!

Pen Biru said... [MTT reply to this comment]

patutla lama tak kelihatan..heheh

RoslanPutra said... [MTT reply to this comment]

harap MTT dpt terus aktif.... yakin bolehhh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [MTT reply to this comment]

dah berhapdet ye...

mas saari said... [MTT reply to this comment]

waaaaaahhhhhh, rindunya nak baca entri comel MTT ni!

lepas jangan ngengada tak nak update ye...heheheee

Eera Shera said... [MTT reply to this comment]

tu la pening memikirkan ke mana MTT membawa diri haha..slmt kembali lalink ;)

Akulah Pak Lan said... [MTT reply to this comment]

Kena denda ni. Paklan kerja pun sempat lagi update seminggu sekali

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

baru nak rindu...
ah muncul..tak jadi rindu lah...hahaha

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

namee tahu pengumuman apa tu !!! heheheh. takpe, namee tunggu laily bgtau sendiri. heheh. welcome back laily. tu lah pelik laily tak update blog sbb salu laily tak de la lama sgt tak update. welcome back !! :)

Ain Dzaya said... [MTT reply to this comment]

akhirnya MTT kembali jua..yeaayy!yeayyy!!


Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

Ain Dzaya said... [MTT reply to this comment]

akhirnya MTT kembali jua..yeaayy!yeayyy!!


Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

Miss Nadya said... [MTT reply to this comment]

sebulan 3 hari ke kak?

wah lama giler..uhuks..

Iena Eliena said... [MTT reply to this comment]

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Murni said... [MTT reply to this comment]

Salam ukhuwwah! Terima kasih sbb follow blog M U R N I @ Nilai Murni @ Huda Insyirah. Tu semua nama blog saya yg under url http://www.anamuaddib.blogspot.com / http://www.blogbercakap.blogspot.com . Saya nak tutup blog tu, jadi kalau sudi nak follow saya balik, follow blog ini pula ya. Blog saya juga. InsyaAllah lebih baik dari blog sebelumnya. Terima kasih sekali lagi ya.

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

cek MTT
p manooooo
lameee dh x nmpk
(padahal nmpak die kat FB)
hihihihi

Trica Jus said... [MTT reply to this comment]

wuduwh,,,entry comel

ain dzaya said... [MTT reply to this comment]

hope pasnie mtt aktif berbelog..:)

"Moga moga tak jumpa douchebag.".

Trica Jus said... [MTT reply to this comment]

ahahaha

cara pemesanan trica jus herbal said... [MTT reply to this comment]

hai keep learning all...mana up date nya lagi

cara meningkatkan kualitas sperma said... [MTT reply to this comment]

so nice your content

È