BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, March 14, 2013

Masalah MASA atau MANUSIA

Assalammualaikum.

 

Yehuuuuuuu, lamanya tak menepekkan bijik mata kat blog ni. Kemain lama berjaman jaman lamanya terasa. Kalau ada terselit pon dok promote apa apa yang patot boleh dikongsikan bersama. Terasa jugak macam nak menghempas hempaskan kaki ke lantai menunjukkan tanda protes betapa terhadnya masa yang dok ada ni sampai tak sempat nak buat apa pon.

 

clip_image002

 

Haaa sila perhati gambar rajah di atas menandakan yakni sekeras kerasnya memang masa tu kemain mencemburui tak hengat. Haihhh, ni la manusia salahkan masa. Entah nak kata tak reti sangat nak bahagikan masa tu tak juga, cuba juga nak cilok cilok celah celahan masa yang ada tapi penat kemain la sampaikan terasa macam nak pinjam masa Mak Jenab sebelah rumah.

Bajet macam buzy woman kemain tak? Walhal jadual orang lain lagi lah double triple pack kalau nak banding dengan jadual takat macam ni jer. Phuihhh! Tapi tapi tapi mungkin juga sebab bawa manusia yang lain dalam diri ini menyebabkan rasa kepenatan tu lain masa sikit, mata ni asek mengantok tak yah cakap lah. Duepuluhlapanratos jam memang ngantok sesaje je pon. –“

Tapi alhamdulillah, dengan kedatangan orang baru dalam hidup ni rezeki melimpah ruah, syukur sangat sangat yang tak terhingga pada yang maha Esa, kedatangan orang baru yang bakal di sambut July ni pon menambah nambahkan lagi rezeki dari Allah. Syukur, alhamdulillah. Haaa, apekah. toink toinkkk!

Tak ada banyak stori mori yang best best nak di hadapkan bagi tontonan umum, tapi dapat bebel syok sendiri sendiri pon jadi lah kan, rindu jugak nak bebel bebel tanpa keringkan air liur kat sini, ada juga blogger2 yang dahulu kala katop sama sama kemain ghairah dengan blog tanya2 manakah menghilang.

Tak hilang mana aihh, ada jer sini Cuma menyepikan diri serta menyibukkan diri dengan realiti kehidupan sebenar jer. Hihikkksss *lama tak gelak gegedix cmni*

Dah dah dah sudah cukup sudah dah nak merapu meraban di pagi hari ni. InshaaAllah ada masa, panjang umur esok esok, lusa lusa, tulat tulat hupdate lagi. Gigih juga rasanya diri ni terasa bila meluap luap rasanya hati ni untuk tak tinggalkan blog ni lagi. Hihiksss *gelak gegedix sekali lagi*

 

 

 

 

Nota kecik : Sesiapa yang ada masalah kulit muka, kulit badan dan sebagainya boleh lah terus ke Laily Beauty Care ya untuk skodeng modeng produk produk yang inshaaAllah dapat membantu selesaikannya. Dapatkan yang terbaru yakni Maixara C-Sential yang sangat terbayekkkk!!

 

belog

6 Orang balas bebelan:

Emma said... [MTT reply to this comment]

wuhaaa windunye kat lalink mtt nie ;)

echa takashimaya said... [MTT reply to this comment]

busy menjadi isteri mungkin. eh.
haha :)

Topik kini said... [MTT reply to this comment]

makasih ulasannya. http://adatopik.blogspot.com/

MyCherita said... [MTT reply to this comment]

salam ukhwah.. 1st time dtg singgah sini.. dari : http://thescreammer.blogspot.com/

Norma NML said... [MTT reply to this comment]

Salam perkenalan..

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

Hі there! I understand thgis is sοrt of off-topic bսt I needed to ask.

Does managingg a well-eѕtablisҺed bloǥ such as yours take
a massive amount work? I aam brand new to writing a blog but I do write in mmy diarrу everyday.I'ԁ lіke to start a bloǥ so I
caan easily share my experience and views onlinе.

Please let me know if you have ɑny recommendatiojs or tips for brand new
aspiring blog ownеrs. Thankуou!

Review myy pagе - web Design Company

È